Промяна новините на форума:

Създаден е КИА Клуб - РУСЕ!

Main Menu

Условия за използване

С влизането Ви в "Киа Клуб Русе" (наричан по-долу още "форума", "ни", "домейна"), Вие се съгласявате със следните условия и правила:
I.   Условия
1. Всеки потребител на Интернет може да ползва този форум, като за целта не е задължително да се регистрира. Регистрираните участници имат повече права и възможности, в сравнение с нерегистрираните.
2. Потребителските постове трябва да показват уважение и зачитане на другите потребители. Ругатни, груб тон, циничен и вулгарен език са абсолютно недопустими!! Недопустими са лични обиди и нападки, били те косвени или преки. Всякакви провокации и опити за подклаждане на спорове или омраза към други лица ще се премахват.
3. Забранява се призоваването към противозаконни действия, пропаганда, както и прояви на расизъм. Забранени са мнения, подклаждащи расова дискриминация, омраза, етническа нетолерантност и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. Няма да бъдат толерирани и теми, съдържащи порнография и насилие. Ако го направите, това може да доведе до незабавното Ви отстраняване или постоянна забрана за регистрация.
4. Ако сметнете, че даден потребител нарушава правилата на форума или по някакъв начин злепоставя Вашата личност, обърнете се към административния екип. Това е единствения начин да бъде разрешен спорът!!!

II.   Правила за регистрация
1.   Потребителите имат право само на един акаунт с който да вземат участие във форума.
2.   Забранено е създаването на няколко потребителски имена от един и същи човек. При установяване на нарушението, същият ще бъде изгонен от форума без предупреждение.
3.   Потребителите могат да се регистрират с произволно избрано име, което обаче не трябва да има вулгарно или обидно звучене. Забранява се и ползването на имена, които могат да доведат до заблуда относно самоличността на потребителя.
4.   Забранено е използването на графики или текст в аватарите и подписите, съдържащи насилие, пропаганда, порнография, както и компрометиращи, провокативни или обидни материали, касаещи други лица и материали, които са в разрез с насочеността на този форум.
5.   Не се допуска използването на аватар, който вече принадлежи на друг потребител.

III.   Правила за писане на теми във форума
1. Форумът ,,Киа Клуб Русе" е място единствено и само за дискусии, свързани с автомобилите Киа и свързани с марката теми. Изрично се забранява дискусии на тема политика и здравеопазване.
2. Преди да пуснете нова тема, проверете дали тя не е вече дискутирана чрез търсачката на форума. От заглавието на темата Ви трябва да се подразбира съдържанието й. Не публикувайте теми с линкове към други страници, без подробно обяснение за съдържанието им.
3. Старайте се мненията Ви да бъдат информативни и да не провокират останалите участници във форума. В противен случай ще бъдат изтривани.
4. Реклами и обяви за покупки, продажби, търсене и предлагане на услуги се пускат само в секция ,,Купува / Продава" и "Обяви", като се предполага, че тяхната насоченост е свързана със съответната секция.
5. Забранено е рекламирането на фирми, търговска дейност или интернет страници в теми, аватари, подписи или по какъвто и да било начин, без предварителна договорка с администраторите на форума.
6. Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi!  Мнения на латиница ще бъдат изтривани. Нежелателно е ползването на цял или частичен текст с ГЛАВНИ БУКВИ!
7. В този форум е задължително писането на кирилица и препоръчително да се пише на книжовен български език. Забранено е писането с latinski bukvi! Мнения на латиница ще бъдат изтривани. Нежелателно е ползването на цял или частичен текст с ГЛАВНИ БУКВИ!
8. Спамът няма да се толерира в никакъв случай. Потребители, които спамват, ще бъдат предупреждавани, а техните постове ще бъдат изтривани.
9. Уважавайте чуждите мнения и избор.
10. При системно нарушаване на правилата, ще бъдат спрени правата Ви за публикуване на мнения за срок, индивидуално определен от администраторския екип. При повторно нарушение ще последват по-сериозни административни мерки. Всеки опит да се заобиколи административно наказание по какъвто и да е начин, ще бъде последван от окончателен БАН.
IV.   Правила за модериране във форума
1.   Модераторите си запазват правото да премахват, променят, преместват или затварят всяка тема, по всяко време и по собствена преценка
2.   Основания за преместване, модериране и/ или изтриване на съобщения:
-   Нарушения, свързани с т.2 и т.3 от I. Условия;
-   Тема, забранена за обсъждане;
-   Пост не по темата;
-   Спам, провокации;
-   Дублиране на съобщението в една или в няколко теми;
-   Публикуване на частна информация за друг участник без неговото съгласие и знание, както и на частна кореспонденция, без съгласието на участниците в нея;
-   Линкове към неподходящи страници;
-   Нарушаване Политиката на форума;
3.   Кореспонденция с модераторите се води с ЛС или по мейл.

V. Политика на форума
1.   Потребителите могат/биват предупреждавани максимум 2 пъти. Ако се наложи 3-то предупреждение, то ще последва и бан. Банът може да бъде временен или постоянен по преценка на администратор.
2.   Изключение на правилото за 2-те предупреждения има, ако потребител тормози, обижда или използва вулгарни изрази към други потребители, Модератор, или Администратор - това ще доведе до постоянен и незабавен бан.
3.   Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени, трябва да се свържат с модератора на групата. Ако потребителят е бил предупреден неуместно (от модератор), то модераторското предупреждение ще бъде премахнато. Последното мнение има администраторът и той не трябва да бъде търсен, освен ако проблемът не е изключително важен.
4.   Екипът на форума не носи отговорност за коректността на публикуваната във форума информация, нито за съдържанието на мнения на потребители на форума.
Ако някое съобщение нарушава Ваши права, моля да се обърнете към модератори или администратори за отстраняване на проблема.

Форумът ,,Киа Клуб Русе" е обект на авторско право по смисъла на Закона за авторско право и сродните му права. Всички материали са предоставени безплатно от авторите на темите във форума и всички останали потребители могат да се възползват от тях за лична употреба.
При възникнали претенции за неправомерно публикувана във форума информация, защитена с авторско право, или информация, която смятате за незаконна, моля да се свържете с администратор за отстраняване на нередностите.